Stookkamp op Twitter

Zomaar een foto

IMG_2113 (Custom).JPG

stookkamp

Is het al Pasen?

Terwijl wij als staf al weer druk bezig zijn met de voorbereidingen. komt Pasen al snel dichter bij.
Wij hebben er dit jaar weer heel veel zin in. een tof kamp voor alle deelnemers, maar ook voor onze 3 nieuwe stafleden Femke, Kevin en Jacqueline.

Klaar voor een bad

Na een geweldig Stookkamp is ook ons Stafteam weer thuis. Het was het weer een geweldig kamp! Binnenkort komen we bij elkaar om het kamp te evalueren. Heb je nu op of aanmerkingen, of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten via facebook. Daar staat ook al een mooie selectie van de foto’s die zijn gemaakt.

Welterusten!

En we zijn los!

Vanmiddag was het dan eindelijk tijd om de deelnemers te ontvangen. In patrouilles hebben ze hun keukens opgebouwd en zijn er Stookkampbreed verschillende spellen gespeeld. Er is in de patrouillekampjes gekookt, gegeten en afgewassen. Na het avondspel was het tijd voor een moment bij het grote vuur waarna iedereen tevreden naar zijn of haar tent vertrok. Het is een prima eerste dag van het Stookkamp geweest.

Het is bijna Stookkamp tijd!!!

Het is al bijna Goede Vrijdag. Heb je je spullen al klaar staan in de gang? Of ligt alles nog netjes gesorteerd in je slaapkamer?

Wij van de staf zijn nu toch echt bezig met de laatste voorbereidingen in onze woonplaatsen. De laatste zaken worden geprint, verschillende lijstjes worden gecontroleerd, vinkjes worden gezet, aanhangers geladen en de boodschappenwagen leeggemaakt, klaar om morgen afgeladen vol naar Overasselt te kunnen rijden. Oja, en onze eigen bagage moet natuurlijk ook in de weekendtas gedaan worden.

Morgenmiddag gaat het team Foerage de Albert Heijn in Malden verblijden met een bezoek, gaat team Programma onderweg om ons meest zware programmamateriaal op te halen, wordt al het benodigde kampmateriaal getransporteerd naar Overasselt, bouwen we het kampterrein op en steken we het eerste vuurtje aan om ons eten te bereiden.

Jaja, je leest het goed! Wij zijn morgen al in Overasselt. Want er moet daar enorm veel werk worden verzet, ook vrijdagochtend nog. Dus kom vooral niet voor 12uur, want dan zijn wij nog niet klaar voor je komst.

Graag tot ziens op vrijdag a.s. tussen 12:00u en 12:45u!

Inschrijven kan niet meer.

Nog niet ingeschreven voor het Stookkamp? Dan moeten wij je teleurstellen. Het Stookkamp van 2017 heeft namelijk het maximaal aantal deelnemers bereikt. Was jij wel op tijd? Goed gedaan!

Het Stookkamp gaat door en we kunnen vol aan de slag met de voorbereidingen van het Stookkamp van dit jaar. We kunnen niet wachten tot het zo ver is 😉

Inschrijven maar!

Inschrijven voor HIT 2017 en dus ook voor het Stookkamp van HIT Mook kan sinds vandaag! Zorg dat je er snel bij bent want op dit moment (10:57) zijn er nog 16 plaatsen vrij…

Wij wensen jullie…

En we zijn van start…

Ondanks dat de inschrijvingen voor de HIT nog niet open zijn, heeft de Stookstaf al twee keer bij elkaar gezeten ter voorbereiding van Stookkamp 2017. De eerste brainstorm sessies zijn geweest en afspraken gemaakt. Aan de slag!

Stookkamp weer voorbij…

De rook is opgetrokken van het terrein en alle deelnemers zijn weer thuis.
Vermoeden is wel dat de meeste moeders nog wel moeite zullen hebben de rookgeur uit de kleding te krijgen.

Er staan al enkele fotos en reacties op onze Facebook pagina:

STOOKKAMP FACEBOOK

6 dagen 22 uur en 49 minuten

Zijn jullie al aan het aftellen? Volgende week rond deze tijd is het Stookkamp op volle toeren bezig en zal je alles gaan leren over vuur, hakken, zagen, koken op houtvuur en nog VEEEEEEEEEEEEl meer.

Nog maar 6 dagen 22 uur en 49 minuten en dan is het zover!!stookkamplogo

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook