Stookkamp op Twitter

Zomaar een foto

CIMG2739.JPG

Het is bijna Stookkamp tijd!!!

Het is al bijna Goede Vrijdag. Heb je je spullen al klaar staan in de gang? Of ligt alles nog netjes gesorteerd in je slaapkamer?

Wij van de staf zijn nu toch echt bezig met de laatste voorbereidingen in onze woonplaatsen. De laatste zaken worden geprint, verschillende lijstjes worden gecontroleerd, vinkjes worden gezet, aanhangers geladen en de boodschappenwagen leeggemaakt, klaar om morgen afgeladen vol naar Overasselt te kunnen rijden. Oja, en onze eigen bagage moet natuurlijk ook in de weekendtas gedaan worden.

Morgenmiddag gaat het team Foerage de Albert Heijn in Malden verblijden met een bezoek, gaat team Programma onderweg om ons meest zware programmamateriaal op te halen, wordt al het benodigde kampmateriaal getransporteerd naar Overasselt, bouwen we het kampterrein op en steken we het eerste vuurtje aan om ons eten te bereiden.

Jaja, je leest het goed! Wij zijn morgen al in Overasselt. Want er moet daar enorm veel werk worden verzet, ook vrijdagochtend nog. Dus kom vooral niet voor 12uur, want dan zijn wij nog niet klaar voor je komst.

Graag tot ziens op vrijdag a.s. tussen 12:00u en 12:45u!

Reacties zijn gesloten.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook